Društvo Mladinski center Dravograd je s svojim delovanjem pričelo leta 2003. Osnovni namen društva je povezovanje in vzpodbujanje tako mladih kot tudi starejših v delovanju na področju kulture in izobraževanja. Zato si v sodelovanju z JZ Dravit in Občino Dravograd prizadevamo, da bi v dogajanje v centru vključili čim več mladih, otrok ter njihovih staršev in vseh tistih, ki bi želeli pri dogajanju sodelovati. Dogajanje v Mladinskem centru pa naj postane prostor, kjer se ob različnih aktivnostih in druženju zbirajo ljudje različnih generacij.

Ponuditi želimo pester program, ki bo atraktiven za različne okuse in starosti. V okviru centra se odvijajo raznovrstne dejavnosti, ki so namenjene neformalnemu izobraževanju, informiranju in kreativnemu preživljanju prostega časa.

V centru se zavedamo, da je medsebojno sodelovanje zelo pomembno, zato se ob raznih dogodkih skušamo povezovati in sodelovati tudi z ostalimi društvi in organizacijami, tako na občinski kot tudi na državni in mednarodni ravni. Več kot dobrodošli pa so tudi raznorazni predlogi naših članov in drugih obiskovalcev Mladinskega centra, zaradi katerih le ta tudi obstaja in deluje.

NAJEM PROSTOROV:
Možnost najema dvorane Mladinskega centra izven uradnih ur za razne delavnice, sestanke, predavanja, praznovanja, ...  (Aleksandra Gantar / 031 739 860)


DELOVNI ČAS
Ponedeljek - Petek: od 11.00 do 14.00

 

Mladinski center Dravograd
Koroška cesta 50, 2370 Dravograd

Tel.: 02 87 23 576 (samo v času delovnih ur)
Mobitel: 031 739 860

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Vaše ime(*)
Ime je obvezen podatek!

Telefon(*)
Telefon je obvezen podatek!

Vaš e-naslov
Neveljaven vnos

Zadeva
Invalid Input

Sporočilo
Invalid Input

Varnostna koda(*)
Varnostna koda
  OsvežiNeveljaven vnos

Go to top